Збуджуючі краплі для жінок Gold Fly "BAD"

Номер оголошення 28775

Опис

Жіночий збудливий препарат диво краплі "Золота Шпанська Мушка" 1 стік (5мл).

Диво краплі «Золота шпанська мушка» це новітній препарат розроблений, як аналог знаменитої «Шпанської Мушки», яку стародавні греки використовували як афродизіак. Основою цього засобу є кантаридин – речовина, що міститься в статевих залозах шпанских мушок. Цей продукт створений з використанням сильнодіючих збудливого екстракту «HS», видобутого з шпанської мушки, самого сильного, збудливого кошти, відомого на сьогоднішній день і викликає сильне сексуальне бажання. Продукт також екстрагований з багатьох висококласних збуджуючих компонентів як тваринного, так і рослинного походження. Краплі Spanish Gold Fly розроблені після багатьох років дослідження в американському науково-дослідному інституті сексу та за сучасної світової технології біосинтезу. Spanish Gold Fly це просто чарівні краплі без якого-небудь кольору або запаху. Вони легко і швидко змішуються з вином, або будь-яким іншим напоєм, і залишаються абсолютно непоміченими.

Препарат має хороший ефект в сексуальному збудженні для жінок. Жінки зазвичай відчувають себе більш розкуто, більш природно і невимушено. Вже через 10-15 хв після прийому Spanish Gold Fly у жінки починається більш активне серцебиття, з'являється рум'янець на обличчі, більш активне та глибоке дихання і вона вже не може стримати своє бажання зайнятися коханням.

Спосіб застосування: 5 мл за 10 хвилин до статевого акту. Не перевищувати дозування! Зберігати в сухому прохолодному місці. Не вживати особам молодше 18 років Властивості Spanish Gold Fly: Препарат призначений для прийому всередину по одній упаковці за один раз; Не має кольору і запаху, без смаку. Швидко розчиняється в будь-яких напоях.

Зауваження: Препарат слід застосовувати лише з метою вступу в сексуальний контакт. Не приймати більше однієї упаковки за один раз. Не рекомендується прийом з міцними напоями. Не застосовуйте препарат без згоди вашого партнера. Берегти від дітей.

Виробник: Biological Engineering
Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Українська дошка оглошень Тернополя та Тернопільської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Українська дошка оглошень Тернополя та Тернопільської області