Устаткування для спортивного залу
Устаткування для спортивного залу
Устаткування для спортивного залу
Устаткування для спортивного залу

Номер оголошення 18741

Опис

У шкільні роки у дітей виробляється ставлення до фізичних вправ і власного здоров'я. Зацікавити школярів і забезпечити їм безпечні та комфортні заняття в спортивному залі дозволить правильно підібране устаткування. Основні принципи, якими слід керуватися при виборі обладнання - низька травмоопасность, надійність, якість і функціональність.


Спортивне устаткування для спортзалів шкіл повинно бути розраховане на учнів різного віку і рівня фізичної підготовки. В першу чергу, в спортивному залі повинні бути баскетбольні кільця, сітка для пионербол і волейболу, дерев'яні лавки, мати, волейбольні та баскетбольні м'ячі в достатній кількості. Для занять молодших школярів рекомендується також підготувати «шведські стінки», скакалки. Вітається обладнання для гри в футбол, бадмінтон, теніс. Різноманітне шкільне спортивне обладнання дозволить зробити уроки фізичної культури більш цікавими для учнів, а, значить, і більш корисними для їх здоров'я. Крім того, вчителі отримують можливість підбирати найбільш ефективні фізичні вправи, що враховують особливості кожного школяра.


Устаткування спортивного залу школи купується не на один навчальний рік, тому до вибору виробника слід поставитися з особливою увагою. ТОВ Спортивний Світ гарантує забезпечення спортивного залу гідної якості і повну відповідність обладнання існуючим нормам безпеки і прийнятим в Росії гігієнічним стандартам. Ми допоможемо швидко укомплектувати спортивний зал школи надійним, сучасним і безпечним спортивним обладнанням.

Київ
Телефон (044) 573-19-36
Факс (044) 577-22-98

сайт
http: // www sportsvit.com.ua/
http://www.kort.kiev.ua/
http://www.kort.com.ua/
http: // www sportsvit.kiev.ua/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: sportsvit
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Українська дошка оглошень Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Українська дошка оглошень Києва та Київської області